Avocat Galati

Avocat Galati – expertiza si servicii juridice competente in diverse domenii

Daca ai nevoie de consilierea, expertiza si serviciile juridice ale unui avocat din Galati, cabinetul Dan Antohe este exact ceea ce cauti. Experienta in numeroase domenii juridice si increderea pe care a castigat-o in urma solutionarii favorabile a diverse cauze  recomanda acest birou de avocati Galati ca fiind o alegere inspirata.

Ai nevoie de consiliere si servicii juridice profesionale? Apeleaza la serviciile oferite de avocat Galati Dan Antohe!

Practici pentru care poti apela la birou avocati Galati Dan Antohe

Membru al Baroului din Galati din 2010, avocat Dan Antohe se bucura de o buna reputatie si o vasta expertiza in diverse domenii juridice. 

Cabinetul de avocatura Galati Antohe Dan este cunoscut pentru profesionalism si expertiza in domenii diferite ale dreptului  si se bucura de o reputatie buna, remarcandu-se prin diversitatea si complexitatea procedurilor juridice pe care le executa. La cabinetul nostru de avocatura  poti apela la un avocat din Galati pentru:

 • Servicii  juridice variate si  expertiza completa
 • Asigurari si daune auto 
 • Consultanta de specialitate in redactarea diferitelor tipuri de contracte
 • Probleme diverse de drept civil, drept penal, drept comercial, drept contraventional, drept financiar-bancar, drept imobiliar, dreptul  familiei , drept medical sau dreptul muncii;
 • Consultanta, asistenta juridica si reprezentare in cazurile de executare silita

Vrei ca problemele tale juridice sa se rezolve sub cele mai bune auspicii? Apeleaza la birou avocati Galati Dan Antohe!

De ce sa apelezi la birou avocati Galati Dan Antohe?

 • Biroul de avocati din Galati Dan Antohe asigura servicii juridice complexe, integrate si adaptate necesitatilor clintilor sai.
 • Este un cabinet de avocatura din Galati care isi respecta clientii si nevoile acestora, protejandu-le interesele.
 • Echipa din biroul de avocati din Galati Dan Antohe se bazeaza pe o vasta experienta profesionala in diverse specializari si domenii de practica, fiind alaturi de clienti in toate etapele.
 • Biroul de avocati din Galati Dan Antohe are un portofoliu bogat de client ,atat persoane fizice cat si persoane juridice
 • Este un birou de avocatura pentru care profesionalismul, determinarea, performanta si rezultatele bune sunt valori cheie pentru intreaga activitate.
 • Calitatea serviciilor juridice prestate si colaborarile de succes cu avocati din alte orase, recomanda acest birou de avocatura ca fiind partenerul ideal pentru litigii si probleme diverse atat pentru Galati, cat si pentru alte orase.
 • Este un birou de avocatura din Galati care poate raspunde rapid si eficient solicitarilor variate din zoan Moldovei cu precadere dar si din alte orase din tara
 • Pentru a gasi cea mai buna solutie la probleme clientilor,si  a raspunde chiar si celor mai exigente asteptari  biroul de avocati din Galati colaboreaza cu cei mai bun experti in domeniile adiacente dreptului.

Cabinet avocatura Galati – toate serviciile juridice de care ai nevoie in acelasi loc

Cabinetul de avocatura din Galati Dan Antohe abordeaza o gama diferentiata de servicii juridice din domeniul civil, penal, medical, contraventional, comercial, financiar-bancar, imobiliar, familial sau al muncii. Intrucat colaboreaza cu experti in domeniile adiacente dreptului, dar si cu avocati din alte orase, cabinetul poate asigura servicii complexe si poate raspunde in cel mai scurt timp oricaror solicitari, indiferent de aspectele problemei sau de locul in care te afli. 

Birou avocat Galati – locul unde vei gasi solutii eficiente

Acest birou de avocati din Galati isi propune sa ofere clientilor sai solutii eficiente bazate pe expertiza, experienta, instrumente legislative puternice si o abordare creativa a situatiilor. Determinarea si pasiunea pentru ceea ce fac, recomanda avocatii din acest cabinet de avocatura din Galati ca fiind alegerea optima pentru problemela tale.

Avocat Dan Antohe – servicii juridice Galati

Indiferent daca problema cu care te confrunti este din domeniul civil, penal, medical, comercial sau financiar-bancar, apeland la serviciile juridice din Galati si la echpa coondusa de avocat Dan Antohe esti pe maini sigure. 

Aici vei gasi suportul de care ai nevoie si vei beneficia de servicii juridice complexe si complete. Vei colabora cu avocati care sunt gata sa preia cazul tau si, daca va fi nevoie, sa colaboreze cu experti in domeniile adiacente pentru a intelege cat mai bine aspectele non-juridice si a gasi cele mai creative solutii.

Esti persoana fizica sau juridica si ai un litigiu? Nu ezita sa apelezi la birou avocat Galati Dan Antohe!

Avocat Galati – pret

Pe langa faptul ca sunt complexe, creative si bine fondate, serviciile juridice oferite de birou avocat Galati Dan Antohe sunt si accesibile. 

Preturile practicate de cabinet avocatura Galati sunt rezonabile si transparente, iar clientii stiu exact cat au de platit, inca de la inceputul demararii procedurilor si actiunilor juridice.

Cabinet avocatura Galati – practici in diverse domenii

Indiferent de problema cu care te confrunti, apeland la cabinet avocatura Galati Dan Antohe vei gasi suportul juridic de care ai nevoie. Practicile sunt variate si acopera toate domeniile principale ca  drept civil si penal dar si drept financiar- bancar,dreptul asigurarilor,drept medical-malpraxis medical,dreptul muncii,drept contraventional

Nu mai ezita si lasa profesionistii sa preia si sa solutioneze problema ta juridica! Contacteaza birou avocati Galati Dan Antohe si fa o programare chiar acum!

Nu astepta ca lucrurile sa capete amploare! Apeleaza la birou avocati Galati cat mai repede!

Daca ai intrebari sau vrei sa faci o programare, poti contacta biroul de avocati din Galati Dan Antohe telefonic la numarul 0740 781 615. De asemenea, poti trimite un email la adresa danantohe@gmail.com sau poti sa ii vizitezi personal in str. Nicolae Balcescu nr. 17 A, Galati. Oricare va fi metoda de abordare aleasa, poti sa fii sigur ca vei gasi aici toata intelegerea si suportul juridic de care ai nevoie.

Dan Antohe Avocat

Aveti o intrebare?