Despre mine

Dan Antohe este membru a Baroului Galati din 2010.

Cabintul se bucura de încrederea unor clienţi de renume, persoane fizice si companii de renume. Cuvintele cheie pentru echipa noastră sunt determinare, performanţă și rezultate, convingeri care ne ghidează într-un parteneriat de succes pe care îl semnăm cu fiecare client. Calitatea serviciilor noastre profesionale ne recomandă ca un partener de încredere nu doar în Galati ci şi în alte orașe din țară .

Colaborăm cu cei mai buni experți din domeniile adiacente dreptului pentru a găsi cea mai bună soluție la problemele și exigențelor clienților noștri, maximizând rezultatele. De asemenea, colaborăm cu avocați din diferite zone ale țării, reușind astfel să acoperim o arie teritorială extinsă, oferind clienților noștri servicii de calitate, într-un timp foarte scurt.

În portofoliul cabinetului se numără atât societăți autohtone, organizații non-profit, instituții, cât şi persoane fizice, care beneficiază de consultanță juridică, la standarde înalte.

Promisiunea noastră faţă de clienţi

Suntem aici pentru a livra soluţii eficiente clienţilor noştri și, de aceea, folosim instrumentele legislative printr-o abordare creativă, susținută constant de determinare şi pasiune.

Ne angajăm să le oferim clienţilor şi colaboratorilor un parteneriat loial şi transparent, bazat pe performanţă şi implicare totală.

Punem accent pe munca de echipă în relaţia cu clienţii şi cu colaboratorii noştri, nu doar în interiorul cabinetului.

Principiile noastre

Întreaga noastră activitate are la bază cinci principii strategice:

Excelenţa serviciilor

Pentru noi, „excelenţă” înseamnă depăşirea aşteptărilor clienţilor. Ne angajăm să oferim consultanţă legală de înaltă calitate, să apărăm interesele legitime ale clienților, să-i ajutăm în atingerea scopurilor și obiectivelor de business.

Servicii locale la standarde internaţionale

Respectăm standarde riguroase de calitate fapt confirmat de experienţa parteneriatelor  cu clienţii noştri şi cu alţi colaboratori profesionali. Ne adaptăm nevoilor fiecărui client.

Determinarea de a avea succes

Vrem să fim lideri în profesia pe care o urmăm, un punct de referință pentru serviciile de avocatură din Galati. Atuurile echipei noastre sunt: cunoaşterea și specializarea profesională adaptate la cerințele înalte ale pieţei, experienţa, atenţia minuţioasă față de detalii şi dedicarea în relaţia cu fiecare client în parte.

Abordare în perspectivă

În profesia de avocat previzionarea, punerea sub semnul întrebării a modelelor de gândire curente și dorinţa de poziţionare clară în probleme importante sunt chestiuni obișnuite. Prin pasiunea pentru profesie şi credinţa în corectitudine şi transparenţă noi vrem să trecem, în fiecare zi, dincolo de limitele obișnuitului.

Dan Antohe Avocat

Aveti o intrebare?