Comert Electronic

Comerț electronic

Cabinetul de avocat oferă asistență și consultanță completă societatilor comerciala pentru asigurarea cadrului legal al procesului de vânzare, cumpărare sau schimb al produselor prin intermediul serviciilor de comerț electronic.

Asitență comerț electronic

Asistam clienții încă din faza preliminară a înființării firmei și stabilirea obiectului de activitate corespunzător cu specificul activității de comerț electronic ce urmează a fi prestată, alături de procedura de înregistrare și modificare a drepturilor asupra numelor de domenii.

Cabinetul de avocat faciliteaza asistarea și stabilirea împreună a raportului juridic în temeiul căruia activitatea de comerț urmează a fi prestată față consumatorul, cu respectarea întregului cadru legal specific în materie, atât în ceea ce privește obligațiile pe care furnizorul de servicii le are precum și drepturile recunoscute consumatorului.

Redactare termeni și condiții

În acest sens, oferim consultanță completă în redactarea termenilor și condițiilor care cuprind atât informațiile legate de furnizorul de servicii pe care acesta are obligația de a le pune la dispoziția consumatorului, cât reglementarea cadruI a contractului ce se încheie cu consumatorul prin mijloace electronice, împreună cu drepturile acestora recunoscute în materie de protecția datelor cu caracter personal și dreptul consumului.

Redactare contracte colaborare pentru comerț electronic

Asigurăm cadrul legal al colaborării dintre clienți și partenerii de afaceri prin redactarea și asistarea la încheierea contractelor de colaborare, de publicitate și promovare, barter sau servicii externe de livrare sau plată electronică.
De asemenea, asistăm clienții noștri în litigiile privind încălcarea drepturilor recunoscute de lege și asigurăm luarea tuturor măsurilor pentru interzicerea încălcării și repararea integrală a prejudiciilor suferite.

Vă oferim un parteneriat de încredere dedicat intereselor firmelor și dezvoltării acestora

Dan Antohe Avocat

Aveti o intrebare?